
راهنمای دریافت خسارت بیمه درمان تکمیلی
با رعایت مواردی که در ادامه به آن ها اشاره شد و انجام ثبت آنلاین خسارت به گونه ای که در کلیپ آموزش می دهیم، به راحتی می توانید هزینه های درمانی خود را ثبت و دریافت نمایید.
نحوه دریافت خسارت بیمه تکمیلی
توصیه می شود پس از خرید بیمه تکمیلی سامان، بلافاصله از نحوه دریافت خسارت بیمه تکمیلی مطلع شوید. اگر مراحل ثبت خسارت و پیگیری دریافت خسارت درمانی، مطابق قوانین بیمه سامان نباشد، از شرکت بیمه سامان خسارتی دریافت نخواهید کرد. بطور کلی روال پرداخت خسارت به دو صورت زیر انجام می شود:
- بیمه گذار پس از درمان در مراکز درمانی که با بیمه سامان قرارداد ندارند، فاکتور هزینه های پرداختی را در اختیار شرکت بیمه قرار می دهد. شرکت بیمه پس از بررسی مدارک بیمه گذار، خسارت و هزینه های تحت پوشش بیمه نامه را محاسبه و پرداخت می نماید. لازم به ذکر است بیمه گذار حداکثر تا 4 ماه پس از تاریخ فاکتورها، باید برای دریافت خسارت اقدام کند.
- بیمه گذار برای درمان در مراکز درمانی طرف قرارداد، باید از شرکت بیمه معرفی نامه تهیه کند و به بیمارستان تحویل بدهد. بیمه گذار پس از تعیین بیمارستان، نامه کتبی خود و تشخیص پزشک را به شرکت بیمه تحویل داده تا معرفی نامه بابت پوشش هزینه های درمانی مورد نظر صادر گردد. در این شرایط بیمارستان های طرف قرارداد موظف هستند، متناسب با سقف مالی ذکر شده در معرفی نامه، بدون هیچ هزینه ای برای درمان بیمار اقدام نمایند.
استعلام خسارت بیمه درمان تکمیلی
پس از ثبت خسارت که فقط 4 ماه برای انجام آن فرصت دارید، پیگیر می شوید تا ببینید روند آن چگونه پیش رفته است. برای این کار می توانید به قسمت استعلام خسارت بیمه تکمیلی رفته تا وضعیت موجود را با وارد کردن اطلاعات خواسته شده من جمله تاریخ هزینه، تاریخ ثبت هزینه، کد ملی، شماره پرونده، اعضای خانواده و… بررسی کنید.
نکات طلایی دریافت خسارت بیمه تکمیلی سامان
-
سعی کنید به مراکز درمانی و درمانگاه های طرف قرارداد این بیمه مراجعه کنید؛ چرا که دیگر نیازی به ارائه مدارک و دریافت خسارت از شرکت بیمه نیست. بیمارستان های طرف قرارداد، تا سقف مشخص شده در بیمه نامه از شما هزینه ای دریافت نخواهند کرد. بهتر است بدانید، کلیه هزینه های درمان بر اساس تعرفه های وزارت بهداشت پرداخت میشود.
-
اگر پزشک به صورت الکترونیکی دارو و یا آزمایشی تجویز کند؛ حتما از پزشک فاکتور مهر شده بگیرید. سپس هنگام مراجعه به داروخانه کد پیگیری آن نسخه الکترونیکی را روی فاکتور مهر شده بنویسید تا مشخص شود برای شما فاکتوری با این شماره الکترونیکی ثبت شده است.
-
اگر پزشک از نسخه الکترونیکی استفاده نکرد؛ حتما به پزشک یادآوری کنید که باید در دو صفحه از دفترچه بیمه یا کاغذ سربرگ دار، دارو یا دستور آزمایش را بنویسد. هنگام مراجعه به داروخانه یا آزمایشگاه یکی از آن دو نسخه باید نزد شما بماند تا با ارائه به شرکت بیمه سامان دستور پزشک را اثبات کنید. دقت داشته باشید که علاوه بر مهر پزشک، مهر داروخانه و یا آزمایشگاه بر روی دستور غیر الکترونیکی، الزامی است.
-
برای تحویل مدارک بیمارستانی نیز باید اصل مدارک را به صورت حضوری تحویل شرکت بیمه بدهید تا خسارت ثبت و پیگیری شود. فاکتورها باید اصل باشند ولی برای مابقی مدارک می توانید کپی برابر اصل را تحویل دهید.
-
هزینه های مربوط به دندانپزشکی، تنها در صورتی جبران خواهد شد که قبل و بعد از انجام هر درمانی عکس گرفته شده باشد. همچنین ارائه فاکتور با مهر و تاریخ صادر شده از سمت دندانپزشک الزامی است. اگر دندانپزشک از خدمات الکترونیکی بدون دفترچه استفاده کرد، زمانی که برای گرفتن عکس از دندان به واحد دیگری مراجعه کردید، فراموش نکنید که یک فاکتور مهر شده هم از آن واحد بگیرید و کد پیگیری الکترونیکی را نیز در فاکتور ثبت نمائید. ولی اگر دندانپزشک از دفترچه یا برگه سربرگ دار استفاده کرد، باید دو نسخه مهر شده از دستور پزشک تحویل بگیرید. چرا که مرکز تصویربرداری یکی از نسخه ها را از شما دریافت میکند. و شما باید نسخه مهر شده دیگر را به همراه فاکتور مهردار، جهت ثبت خسارت در سایت، در اختیار شرکت بیمه قرار دهید.